klik hier om terug te keren naar startpagina

COUHÉ - CAMPING LES PEUPLIERS

 

Deze langgerekte camping is veel groter dan je op het eerste zicht zou denken.  Het personeel is heel vriendelijk en er heerst een ongedwongen sfeer.  Er is een heel mooi zwembadencomplex met glijbanen (minstens tot 22u open !), een winkeltje, een restaurant, je kan plekjes kiezen in de zon of in de schaduw, er loopt een riviertje over de camping - kortom alles wat je nodig hebt tijdens een vakantie.  Bovendien ligt het dorp met grote supermarkt op wandelafstand.  De camping ligt vlak bij de (hoorbare maar niet storende) route nationale en is daardoor ook geschikt voor één nacht. 

Voor honden moet hier niet bijbetaald worden en je kan ze in de onmiddellijke omgeving laten loslopen : de camping buitengaan en direct links naar boven of de camping verlaten langs het sportveld.  Van daaruit kan je uit enkele mogelijkheden kiezen, o.a. langs een oude abdij.  Het is wel jammer dat de honden bijna nergens op een veilig manier in het water kunnen. 

In de omgeving kan je bv. naar Poitiers en Futuroscope, stripstad Angoulème en een apenpark.

Link camping : http://www.camping-les-peupliers.com/

Links omgeving : http://www.cc-region-couhe.fr/Tourisme/Office-de-tourisme + http://www.futuroscope.com+ http://www.ot-poitiers.fr + http://www.la-vallee-des-singes.fr